Organisatieadvies

Een vitaliteitsplan voor uw organisatie

Hoeveel medewerkers in uw bedrijf functioneren suboptimaal door energietekort en andere gezondheidsklachten? De uitdaging voor veel organisaties is hoe medewerkers vitaal en met energie het werk dat gedaan moet worden kunnen blijven doen. Naarmate vitaliteit en energieniveau dalen, daalt ook de betrokkenheid, productiviteit en de veerkracht. Dit heeft een negatief effect op de organisatiedoelen.

Het opstellen van een vitaliteitsplan met heldere doelen en concrete maatregelen is een eerste stap naar een vitale organisatie. Met het plan heeft de organisatie een concrete aanpak om medewerkers vitaal te houden. Investeren in een vitale organisatie kan uw bedrijf veel tijd, geld en energie besparen én opleveren.

Sparringspartner

Meedenken over kansen en uitdagingen binnen uw bedrijf 

Meetbaar

Bepalen van indicatoren om effecten meetbaar te maken

Vitaliteitsplan

Een heldere en concrete aanpak voor medewerkers en organisatie

Meer informatie

Wilt u advies bij het opstellen van een vitaliteitsbeleid voor uw organisatie? Een goed vitaliteitsplan begint bij het opstellen van doelen en het in kaart brengen van effectieve maatregelen. Deze zijn afhankelijk van de risicofactoren in uw bedrijf en de wensen van het personeel. Met een slimme aanpak voelen organisatie en medewerkers zich samen verantwoordelijk voor de vitaliteit en het goed kunnen uitvoeren van het werk. 

Frank Stronkhorst (38), Adviseur en Vitaliteitscoach 

 

Neem contact op voor meer informatie of een offerte. Stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp of laat uw bericht achter via onderstaand formulier en ik neem z.s.m. contact met u op. 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input