Vitaliteitstraining

Aandacht voor preventie en optimalisatie

Deze incompany training is speciaal voor bedrijven die de vitaliteit van hun medewerkers willen verbeteren en klachten willen voorkomen. De training is in groepsverband. Deelnemers leren wat ze zelf kunnen doen om vitaal en energiek te blijven.

De uitdaging voor veel organisaties is hoe medewerkers vitaal en met energie het werk dat gedaan moet worden kunnen blijven doen. Naarmate vitaliteit en energieniveau dalen, daalt ook de betrokkenheid, productiviteit en de veerkracht. Dit heeft een negatief effect op de organisatiedoelen.

Een van de meest effectieve maatregelen is ervoor zorgen dat medewerkers over de kennis en vaardigheden beschikken waarmee ze zelfsturend worden op het gebied van hun vitaliteit. Zodat ze zelf goed kunnen bijsturen als ze signalen ervaren van verminderde vitaliteit, zowel mentaal als fysiek.

Effectief

Leer de juist kennis, vaardigheden en mindset voor blijvend resultaat.

Helder

Een effectieve methode met ruimte voor maatwerk

Praktisch

Vitaal leven zo simpel en conreet mogelijk gemaakt.

Voel je fit, relaxed en energiek

In de training staan zes elementen centraal die onze vitaliteit bepalen. Deze elementen beïnvloeden o.a. ons zenuwstelsel, immuunsysteem, bloedsuiker, spijsvertering, hormonen en neurotransmitters. Het doel is om meer controle te krijgen over de eigen vitaliteit.

Workshop 1. Ontspanning

Workshop 1. Ontspanning

Het verminderen van stress en het verbeteren van de stressbestendigheid is vaak de eerste stap naar een vitaler leven. 

Workshop 2. Voeding

Workshop 2. Voeding

Een gezond voedingspatroon zorgt voor een stabiele energie en voorziet het lichaam van belangrijke vitamines en mineralen.

Workshop 3. Mindset

Workshop 3. Mindset

Door het aannemen van een andere mindset verminderd stress en veranderen gedrag en resultaten.

Workshop 4. Slaap

Workshop 4. Slaap

Slaap is essentieel om fysiek en mentaal te herstellen. Een goede slaap zegt iets over je vermogen om te kunnen herstellen. 

Workshop 5. Actieve lifestyle

Workshop 5. Actieve lifestyle

Een actieve lifestyle heeft veel voordelen voor het brein en het lichaam.

Workshop 6. Passie

Workshop 6. Passie

Passie zorgt voor energie en een gevoel van geluk, zowel in het werk als privé.

Over de vitaliteitstraining

Met onze lifestyle hebben we een enorme invloed op hoe we ons voelen. De training bestaat uit zes workshops waarin steeds één van de elementen centraal staat, zodat je stap voor stap controle krijgt over jouw vitaliteit. Centraal staat het verbeteren van de fysieke én mentale veerkracht. Tijdens de training krijg je basiskennis over de werking van ons lichaam, doorbreek je patronen en maken we een vitaliteitsplan op maat waarmee je snel resultaten gaat zien.  

 

Frank Stronkhorst (38), Vitaliteitscoach en Orthomoleculair Therapeut

 

Informeer naar de mogelijkheden voor een incompany vitaliteitstraining. Stel je vraag eenvoudig via Whatsapp of laat je bericht achter via onderstaand formulier en ik neem z.s.m. contact met je op. 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input