Consult

Voel je weer fit en energiek

Of het nu gaat om vermoeidheid, stemmings- of gewichtsproblemen…het zijn signalen dat er ergens in ons lichaam een disbalans is. Denk bijvoorbeeld aan disbalans in de hormomen en neurotransmitters, tekort aan voedingsstoffen, problemen met de bloedsuikerregulatie, overbelasting van het zenuwstelsel of een overactief immuunsysteem.

Tijdens een consult maak ik een uitgebreide analyse van jouw klachten. Ook krijg je meteen praktische tips en persoonlijk advies om de klachten te verminderen.

Bij de behandeling van deze klachten staan de volgende drie uitgangspunten centraal:

Oorzaakgericht

De oorzaak van de klacht behandelen in plaats van het symptoom, volgens de principes van de orthomoleculaire geneeskunde.

Systeemdenken

Het lichaam behandelen als één systeem waarin alles verbonden is, gericht op het activeren van het zelfherstellend vermogen.

Persoonlijk

Ieder mens is uniek en krijgt persoonlijke aandacht om de beste oplossing te zoeken voor de klacht, passend bij de mogelijkheden.

“Een effectief plan bespaart je uiteindelijk veel energie, tijd en frustratie”

Maak een afspraak

Voorbereiding op het consult

Vooraf ontvang je een intakeformulier. Hierin word je gevraagd naar je klachten en doelen. Hetformulier mag je vooraf naar mij opsturen, zodat ik de tijd heb om mij voor te bereiden op het consult.

Tijdens het consult

Tijdens het consult bespreken we uitgebreid jouw klachten en doelen. Ik maak een analyse en een behandelplan. Ook krijg je direct een aantal praktische tips en adviezen waarmee je direct aan de slag kunt. 

Na het consult

Na het consult ontvang je per mail het uitgewerkte behandelplan met toelichting. We plannen ook een vervolgconsult zodat we de voortgang kunnen bespreken en kunnen kijken waar bijsturing nodig is.

 

Maak een afspraak