Over mij

Mijn naam is Frank Stronkhorst, 39 jaar en woonachtig in Middelburg met mijn vrouw en twee kinderen. Ik ben vitaliteitscoach (Advanced Lifestyle Coaching bij Stichting Medische Opleidingen i.o., OERsterk Coach Opleiding), integraal orthomoleculair therapeut (Natura Foundation), econoom (Universiteit Utrecht) en oprichter van Natuurlijk Gezond.

Centraal in mijn coaching en trainingen staan de elementen stress, ontspanning, voeding, slaap, mindset, sport en werkplezier. Want door integraal naar onze vitaliteit te kijken kunnen de beste resultaten worden behaald. Met de juiste vaardigheden en door slimme keuzes te maken op elk van deze elementen hebben we veel invloed op hoe we ons voelen én kunnen we uiteenlopende gezondheidsklachten voorkomen en verminderen. 

Uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het is om vaak moe te zijn en jezelf niet fit te voelen. Ik leerde hoe ik op een leuke manier ongezonde patronen kon doorbreken, gemotiveerd kon blijven en stap voor stap mijn lifestyle kon optimaliseren om mijn doelen te behalen. Aangevuld met mijn kennis en passie voor coaching en lifestyle kan ik ook jou helpen om jouw doelen te behalen en klachten te verminderen. Bekijk voor meer informatie het vitaliteitsprogramma voor ondernemers of het aanbod aan training en coaching voor medewerkers en bedrijven.

 

Frank Stronkhorst Vitaliteitscoach Orthomoleculair Therapeut

Frank Stronkhorst MSc, Trainer en Vitaliteitscoach