Over mij

Ik ben Frank Stronkhorst. In 2020 startte ik Natuurlijk Gezond en sindsdien geef ik trainingen en adviezen over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Daarbij richt ik mij op de zakelijke markt: ondernemers en (medewerkers van) bedrijven.

Natuurlijk Gezond is ontstaan vanuit mijn interesse in een optimale gezondheid. Na mijn studie economie (Universiteit Utrecht) volgde ik de afgelopen jaren diverse trajecten en opleidingen op het gebied van mindset, mindfulness, orthomoleculaire therapie (Natura Foundation), positieve gezondheid en leefstijlgeneeskunde (Advanced Lifestyle Coaching – Stichting Medische Opleidingen).

Investeren in een goede gezondheid van jezelf of je medewerkers biedt heel veel voordelen. Ik geloof dat we een enorme invloed hebben op hoe we ons fysiek, mentaal en emotioneel voelen.  Naast de inhoudelijke aspecten van een goede gezondheid interesseer ik mij vooral ook in factoren die gedragsverandering eenvoudiger maken – dus de factoren die ervoor zorgen dat we onze doelen wel of niet behalen (denk aan de juiste vaardigheden, voorbereiding, motivatie, werkomgeving en mindset). 

In al mijn trainingen en adviezen bied ik daarvoor een heldere structuur. Zodat het maken van gezonde keuzes (voor het individu) en het creëren van een gezonde werkomgeving (voor het bedrijf) leuker, eenvoudiger en effectiever wordt.

 

Frank

Frank Stronkhorst MSc, Trainer en Vitaliteitscoach