Over mij

Mijn naam is Frank Stronkhorst, 38 jaar en woonachtig in Middelburg met mijn vrouw en twee kinderen. Ik ben vitaliteitscoach (Master OERsterk Coach), gediplomeerd orthomoleculair therapeut (Natura Foundation) en oprichter van Natuurlijk Gezond.

Als coach en therapeut help ik mensen die hun algemene gezondheid willen versterken of last hebben van klachten die variëren van vage gezondheidsklachten (w.o. hoofdpijn, darmklachten, lusteloosheid) tot vermoeidheid (w.o. burn-out en chronische vermoeidheid), stemmingsproblemen en gewichtsproblemen. Dat doe ik met natuurlijke interventies op het gebied van voeding, suppletie, leefstijl en mindset. Mijn praktijk is gevestigd in het centrum van Middelburg, Zeeland.

Uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het is om vaak moe te zijn en jezelf niet fit te voelen. Inmiddels ben ik het als een avontuur gaan zien om mijn leefstijl te ontwikkelen om vitaal en energiek te blijven. Voor mij persoonlijk is het resultaat is dat ik mij weer sterk en energiek voel, nooit meer hoofdpijn heb, uitgerust wakker wordt, een eigen onderneming ben gestart en 3x per week intensief kan sporten. Ik heb een leuk en avontuurlijk leven gekregen, dat overeenkomt met wat ik belangrijk vind en met wie ik wil zijn.

Frank Stronkhorst Vitaliteitscoach Orthomoleculair Therapeut

Frank Stronkhorst, Vitaliteitscoach en Orthomoleculair Therapeut 

Missie en visie

Ik schrik als ik de cijfers zie. In Nederland zijn bijna 10 miljoen mensen chronisch ziek. En de prognoses als het gaat om overgewicht, depressie en burn-out zijn niet best. Met Natuurlijk Gezond wil ik een bijdrage leveren aan een vitale samenleving.

Voor mij is leefstijl, in de breedste zin, het sleutelwoord voor een energiek en vitaal leven. Zodat ons lichaam de input krijgt die het nodig heeft om fysiek en mentaal optimaal te kunnen functioneren.
Door het lichaam als één systeem te benaderen, te focussen op de oorzaak van de klachten (niet op het bestrijden van de symptomen) en het zelfherstellend vermogen van ons lichaam te activeren kunnen in mijn visie de beste resultaten worden behaald.