Over mij

Mijn naam is Frank Stronkhorst, 39 jaar en woonachtig in Middelburg met mijn vrouw en twee kinderen. Ik ben vitaliteitscoach (OERsterk), gediplomeerd orthomoleculair therapeut (Natura Foundation) en oprichter van Natuurlijk Gezond.

Sinds 2020 werk ik met veel passie als trainer en coach op het gebied van vitaliteit. Ik geloof dat een integrale benadering van onze gezondheid de enige manier is om echt resultaat te zien. Onze vitaliteit wordt bepaald door de balans tussen stress en ontspanning, maar ook door onze mindset, slaapkwaliteit, fysieke activiteit en voedingspatroon. Door de juiste keuzes te maken kunnen we ons energieniveau verhogen en uiteenlopende gezondheidsklachten voorkomen en verminderen. 

Uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het is om vaak moe te zijn en jezelf niet fit te voelen. Inmiddels ben ik het als een avontuur gaan zien om mijn leefstijl te ontwikkelen om vitaal en energiek te blijven. Voor mij persoonlijk is het resultaat dat ik mij weer sterk en energiek voel, nooit meer hoofdpijn heb, uitgerust wakker wordt, een eigen onderneming ben gestart en 3x per week intensief kan sporten. Ik heb een leuk en avontuurlijk leven gekregen, dat overeenkomt met wat ik belangrijk vind en met wie ik wil zijn.

Frank Stronkhorst Vitaliteitscoach Orthomoleculair Therapeut

Frank Stronkhorst MSc, Trainer en Vitaliteitscoach

 

Missie en visie

Met Natuurlijk Gezond wil ik een bijdrage leveren aan een vitale samenleving. Ik geloof dat er veel te winnen is op het gebied van vitaliteit, met name als het gaat om preventie en optimalisatie.

Met Natuurlijk Gezond bied ik hoogwaardige trainingen en programma’s voor vitale medewerkers en organisaties. Want vitaal blijven wordt eenvoudiger als je over complete kennis en vaardigheden beschikt, een helder plan hebt en voor een bepaalde periode persoonlijke begeleiding krijgt van een coach.

De kracht van de coaching is dat de vitaliteit integraal wordt aangepakt (stress, voeding, slaap, mindset en sport). Want alles in het lichaam is met elkaar verbonden.