Vitaliteit voor bedrijven

Investeer in vitale en veerkrachtige medewerkers

Vitale en energieke medewerkers zijn de kern van ieder bedrijf. Ze zijn productief, betrokken en veerkrachtig. Voor een organisatie is het van groot belang dat medewerkers fit en energiek worden, zijn en blijven. Zeker met de hoge werkdruk en de krappe arbeidsmarkt is het belangrijk om voldoende aandacht te hebben voor de vitaliteit en veerkracht van medewerkers. Het voorkomt ziekteverzuim en verborgen productiviteitsverlies. Bekijk hieronder het aanbod van trainingen en workshops voor vitale en veerkrachtige medewerkers.

De vitale organisatie

De vitale organisatie


Een inspirerende training voor HR over effectief vitaliteitsbeleid. In deze training maak je een plan van aanpak om de vitaliteit van medewerkers in jouw organisatie te versterken.

Meer informatie
Coachingstraject Veerkracht en Energie

Coachingstraject Veerkracht en Energie

Individueel coachingstraject voor medewerkers met overprikkelings-, vermoeidheids- of burn-out klachten. Leer om slim en effectief te werken met behoud van veerkracht en energie.

Meer informatie
De vitale medewerker

De vitale medewerker


Groepstraining waarin medewerkers leren hoe ze ontspanning, voeding, sport, slaap en mindset effectief inzetten om energiek en vitaal te blijven in werk en privé.
 

Meer informatie