Vitaliteitsprogramma 

Voel je weer fit en energiek in 12 weken

Startdatum: 2 februari 2024
Locatie: Dockwise (Vlissingen) en Oranjezon (Oostkapelle)

Het is soms best een uitdaging om fit, slank en energiek te blijven. Zeker als er veel van je wordt gevraagd in werk en privé. Door alle drukte is goed voor jezelf zorgen er de laatste jaren bij ingeschoten en hierdoor zit je eigenlijk niet helemaal lekker in je vel; je bent minder productief, hebt steeds vaker lichamelijke klachten en je energieniveau is te laag. Al een aantal keren heb je geprobeerd om gezonder te gaan leven maar het lukt gewoon niet om dit vol te houden en resultaat te zien. Je voelt je gefrustreerd en weet niet waar je moet beginnen. Geef je op of zet je door? 

 

Enjoy the good life

Je zou je graag weer gezond, krachtig, slank en energiek willen voelen. Gewoon lekker in je vel. Zodat je productiever bent, meer kunt genieten van het leven jouw dromen kan waarmaken.

Ook jij kan ervoor kiezen om weer prioriteit te geven aan jouw gezondheid. Natuurlijk Gezond help jou om een lifestyle te creëren die past bij wie je wilt zijn. Zonder de stress om het allemaal alleen te moeten uitvinden of de angst om weer te falen.

Herken je dit?

- Je weet dat er meer in je zit 
- Je gezondheid en energieniveau beperkt je
- Je weet niet hoe je je gezonder en energieker kunt voelen
- Je twijfelt over hoe je het moet aanpakken
- Je voelt frustratie omdat je het eigenlijk anders zou willen
- Je raakt in verwarring door de vele tips online
- Je wilt meer gezondheid, energie en voldoening ervaren
- Je voelt dat het tijd is voor verandering

Waarom het niet is gelukt om te krijgen wat je verlangt

Om gezond en energiek te leven heb je drie zaken nodig. Als dit niet op orde is wordt het moeilijk om te krijgen wat je eigenlijk zo graag wilt – een gezond en energiek lichaam. Veranderen voelt dan zwaar en resultaten blijven uit. De oorzaak? Geen goede voorbereiding. Geen sterke mindset. Geen complete aanpak.

We zijn van nature geneigd om direct over te gaan op ACTIE en vinden dat we vooral op discipline onze doelen moeten bereiken. Voor een goede voorbereiding, het versterken van de mindset en het maken van een optimaal en haalbaar plan van aanpak nemen we geen tijd. Zonder deze drie zaken zit je jezelf in de weg bij het bereiken van je doelen. Het is belangrijk om vooral het PROCES te optimaliseren. Als je dit op orde hebt is de rest een makkie.

 

De oplossing

In het programma gaan we aan de slag met het optimaliseren van het PROCES. Ik begeleid je daarbij stap voor stap en geef je een compleet stappenplan. Hierdoor bespaar je veel tijd en frustratie doordat je in de juiste volgorde werkt aan het juiste. Wanneer je met de stappen aan de slag gaat zul je in 12 weken vanuit rust, vertrouwen en plezier de resultaten behalen die je wilt.

"Na afloop van de training heb je meer rust in je hoofd, nieuwe energie voor werken privé en een vitaler en veerkrachtiger lichaam. Dit werkt door in alle vlakken van je leven, waaronder je sociale contacten, je werkresultaten en werkplezier en persoonlijk geluk" - Frank Stronkhorst - Trainer en Vitaliteitscoach

Compleet

Compleet

Een compleet programma voor maximaal resultaat

Effectief

Effectief

Focus op helderheid en eenvoud voor effectieve gedragsverandering

Persoonlijk

Persoonlijk

Een programma op maat met persoonlijke aandacht en coaching 

Het programma

Het volledige programma bestaat uit 3 onderdelen: Mind, Body & Soul.
Het is ook mogelijk om alleen het onderdeel Mind of het onderdeel Mind & Body te volgen.

Ieder programma start met één-op-één startgesprek en de daaropvolgende workshops vinden plaats bij Dockwize (Vlissingen) of Oranjezon (Oostkapelle). Een workshop duurt 2 a 3 uur en vindt plaats in groepsverband. Zo ga je dit avontuur aan met een groep mannen en vrouwen die net als jij willen werken aan een gezond en energiek leven. Reserveer daarnaast 2 uur per week voor de opdrachten die onderdeel uitmaken van dit Vitaliteitsprogramma. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Het eerstvolgende programma start op vrijdag 2 februari 2024.

Mind

  • Verminder stress
  • Versterk je mindset
  • Voel je rustig en zelfverzekerd

1 sessie + 2 workshops

4 weken

€750,-
 

Reserveer je plek

Mind & Body

  • Optimaliseer jouw lifestyle
  • Verhoog je veerkracht
  • Voel je fit en energiek

1 sessie + 4  workshops

10 weken 

€1250,-
 

Reserveer je plek

Mind, Body & Soul

  • Optimaliseer jouw lifestyle
  • Verhoog je veerkracht en regie
  • Voel je fit, energiek en tevreden

1 sessie + 5 workshops

12 weken programma

€1.750,-
 

Reserveer je plek