Vitaliteitsprogramma voor bedrijven

In 12 weken fysiek en mentaal in balans 

 

Speciaal voor bedrijven heeft Natuurlijk Gezond een vitaliteitsprogramma ontwikkeld waarin medewerkers in 3 maanden tijd op een positieve en simpele manier hun gezondheid versterken. Vitaal blijven wordt namelijk eenvoudiger als je over de juiste kennis beschikt, een concreet plan hebt en hulp krijgt van een coach.

Het is zeer geschikt voor medewerkers die hun gezondheid willen versterken of specifieke klachten ervaren m.b.t. hun vitaliteit of energieniveau. 

✓ Compleet

Centraal staan de elementen ontspanning, voeding, mindset, slaap, actief leven en passie…al deze elementen beïnvloeden de processen in jouw lichaam. En dus jouw gezondheid. 

✓ Helder

Verlies jezelf niet in details of versnipperde informatie. In dit programma wordt het verbeteren van jouw gezondheid zo helder en eenvoudig mogelijk gemaakt.

✓ Persoonlijk

Met 8 uur aan persoonlijk coaching kun je in 3 maanden tijd enorme stappen zetten. Ontvang een analyse en een plan met praktische adviezen om klachten bij de bron aan te pakken. 

De elementen

In dit complete en gestructureerde programma staan de volgende 6 elementen centraal. 

Module 1. Ontspanning

Module 1. Ontspanning

Het verminderen van stress en het verbeteren van de stressbestendigheid is vaak de eerste stap naar een gezonder leven. Stress zorgt voor (hormonale) disbalansen in heel het lichaam. Door het verminderen van stress en het toepassen van slimme manieren van ontspanning blijf je in balans en energiek. 

Module 2. Voeding

Module 2. Voeding

Een gezond voedingspatroon zorgt voor een stabiele energie en voorziet je van belangrijke bouwstoffen, vitamines en mineralen. Het heeft als doel om de bloedsuikerspiegel te normaliseren, de spijsvertering te verbeteren, het immuunsysteem te versterken en de hormonale werking te verbeteren.

Module 3. Mindset

Module 3. Mindset

Van alle stressoren is de interne stress van gedachten en emoties waarschijnlijk de grootste bron. Gedachten bepalen voor een groot deel jouw emoties en gedrag, wat vervolgens weer het denken bepaald. Door het aannemen van een andere mindset verander je gedrag en resultaten, zonder te forceren. 

Module 4. Slaap

Module 4. Slaap

Slaap is essentieel om fysiek en mentaal te herstellen. Tijdens slaap wordt schade aan onze cellen en weefsels hersteld én worden afvalstoffen uit het lichaam en de hersenen afgevoerd. Een goede slaap zegt iets over je vermogen om te kunnen herstellen. 

Module 5. Actieve lifestyle

Module 5. Actieve lifestyle

Door lichamelijk actief te zijn, passend bij jouw niveau en conditie, versterk je jouw spieren, verbeter je de doorbloeding, verminder je ontsteking, verminder je stress en verhoog je de afgifte van gelukshormonen. Het is een vorm van hormesis, net zoals intermittend fasting of koud douchen.

Module 6. Passie

Module 6. Passie

Passie zorgt voor de afgifte van gelukshormonen én is een belangrijke buffer tegen stress. Het zorgt voor energie en een gevoel van geluk. In het programma word je uitgedaagd om na te denken over de zaken waar jij energie van krijgt, zowel in het werk als privé.

Kennismaken met Natuurlijk Gezond

Ontvang gratis "Module 1. Balans tussen stress en ontspanning" direct in je mailbox. 

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in ons privacy statement.

Over het programma

1. Startgesprek + Plan van aanpak
In het startgesprek breng we gezamenlijk de doelen in kaart en bespreken we specifieke gezondheidsklachten. Na het startgesprek ontvangt de deelnemer een op maat gemaakt vitaliteitsplan met aandachtspunten.

2. Coachingssessies
In 6 coachingssessies van 60-90 minuten (iedere 2 a 3 weken) gaan we dieper in op de verschillende elementen die onze gezondheid bepalen. In deze sessies gaan we specifiek in op thema's als omgaan met werkdruk, gezonde voeding, manieren om te ontspannen en het verbeteren van de slaapkwaliteit. 

3. Lees- en werkboek
Daarnaast ontvangt de deelnemer een lees- en werkboek om de belangrijkste aandachtspunten nog eens rustig na te lezen. Daarin staan ook opdrachten. Het doel is om meer inzicht te krijgen in de patronen die voor klachten zorgen. Want inzicht is de basis van verandering.


De prijs van het complete traject bedraagt €1.150,- (excl. BTW). 

Meer informatie

Vraag nu de brochure aan van het programma "In 12 weken fysiek en mentaal in balans"

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in ons privacy statement.