Vitaliteitsprogramma 'Van Moe naar Energiek'

Voor rust in je hoofd, een veerkrachtig lichaam en nieuwe energie

 

Het is soms best een uitdaging om energiek te blijven. Zeker als er veel van je wordt gevraagd in werk en privĂ©. In dit complete programma van 6 weken krijg je alle kennis en tools die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te zijn - krachtig, tevreden en energiek. Fijn voor jezelf en fijn voor je werkgever!

 

Gratis kennismakingsgesprek

Meld je aan en kom te weten wat het Vitaliteitsprogramma voor jou kan betekenen.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

 

Voor wie

Het programma is speciaal voor mannen en vrouwen met stress- en vermoeidheidsklachten. Dit kan zich uiten in spanning, onrust, prikkelbaarheid, concentratieproblemen, slaapproblemen, moeheid en stemmingsproblemen. De sleutel ligt in de slimme en integrale aanpak.

Element 1. Ontspanning

Element 1. Ontspanning

Het verminderen van stress en het verbeteren van de stressbestendigheid is vaak de eerste stap naar een gezonder en energieker leven. Zo blijf je in balans en energiek. In het programma leer je de basisprincipes van stress- en energiemanagement. We kijken o.a. naar het stellen van prioriteiten, slim en effectief werken en het optimaliseren van herstel.

Element 2. Voeding

Element 2. Voeding

Een gezond voedingspatroon zorgt voor een stabiele energie en voorziet je van belangrijke bouwstoffen, vitamines en mineralen. Het heeft als doel om de bloedsuikerspiegel te normaliseren, de spijsvertering te verbeteren en de werking van hormonen te verbeteren. In het programma leer je de basisprincipes van een gezond voedingspatroon en krijg je concrete tips en adviezen.

Element 3. Mindset

Element 3. Mindset

Albert Einstein zei het al: “Problems cannot be solved with the same mindset that created them”. Alle veranderingen starten vaak vanuit het aannemen van een andere mindset. Een mindset is een mentale attitude die vervolgens onze emoties en gedrag bepaald. In het programma leer je hoe je door het aannemen van andere gedachten patronen doorbreekt en de resultaten behaalt die je wilt.

Element 4. Slaap

Element 4. Slaap

Slaap is essentieel om fysiek en mentaal te herstellen. Tijdens slaap wordt schade aan onze cellen en weefsels hersteld én worden afvalstoffen uit het lichaam en de hersenen afgevoerd. Een goede slaap zegt iets over je vermogen om te kunnen herstellen. In het programma leer je hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren om uitgerust wakker te worden en met energie aan je dag te beginnen.

Element 5. Sport

Element 5. Sport

Door lichamelijk actief te zijn, passend bij jouw niveau en conditie, versterk je jouw spieren, verbeter je de doorbloeding, verminder je ontsteking, verminder je stress en verhoog je de afgifte van gelukshormonen. Met een zittend beroep is het een uitdaging om voldoende te bewegen. In het programma krijg je advies en tips om meer beweging in jouw werkdag en leven te integreren.

Element 6. Passie

Element 6. Passie

Werk en activiteiten doen die je belangrijk vindt zorgt voor de afgifte van gelukshormonen én is een belangrijke buffer tegen stress. Het zorgt voor energie en een gevoel van geluk. In het programma word je uitgedaagd om na te denken over de zaken waar jij energie van krijgt, zowel in het werk als privé. Het zorgt voor meer flow, plezier en voldoening in je leven.

Over het programma 

Om energiek te blijven is het belangrijk om goed voor jezelf te worden. In het Vitaliteitsprogramma 'Van moe naar energiek' leer je hoe je dit doet - voor optimaal resultaat. Niet alleen het WAT maar ook het HOE. Want juist daar ligt juist de sleutel tot blijvende resultaten.

Het programma bestaat uit 3 ochtenden waarbij iedere ochtend een ander thema centraal staat. Voor de start is er een persoonlijk intakegesprek. In het programma leer je wat je kunt doen om de patronen die stress en vermoeidheid veroorzaken te doorbreken en herstel te bevorderen. De training bevat elementen uit o.a. de leefstijlgeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde, psychologie, mindfulness en gedragsverandering. Het doel van het programma is om verandering zo eenvoudig en effectief mogelijk te maken zodat je je snel weer energiek voelt.

Compleet

Compleet

Een compleet programma voor maximaal resultaat

Effectief

Effectief

Focus op helderheid en eenvoud voor effectieve gedragsverandering

Persoonlijk

Persoonlijk

Een programma op maat met persoonlijke aandacht en coaching 

Trainer

De training wordt gegeven door Frank Stronkhorst MSc, Trainer en Vitaliteitscoach. 

In dit programma begeleid ik je graag naar meer rust, een veerkrachtig lichaam en nieuwe energie. Met de juiste aanpak en motivatie is er meer mogelijk dan je misschien denkt.”

 

 

Aanmelden en meer informatie

Dit programma wordt aangeboden als training in kleine groep (zowel via open inschrijving als incompany). Neem contact op voor de mogelijkheden of een offerte. Voor meer informatie over het Vitaliteitsprogramma kun je contact opnemen met Frank Stronkhorst op 06-28998241 of laat een bericht achter via onderstaand formulier. 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input