Vitaliteitsprogramma 

In 12 weken fysiek en mentaal in balans 

Dit high-end vitaliteitsprogramma is speciaal voor mannen en vrouwen die de algemene vitaliteit willen versterken, vermoeidheid willen aanpakken of lichamelijke klachten willen verminderen. De coaching is één-op-één. Met dit programma voel je je snel weer sterk en energiek en ervaar je meer rust en plezier in je werk en privéleven.

In het vitaliteitsprogramma staan zes elementen centraal. Uiteindelijk leidt langdurige disbalans in één of meerdere van deze elementen tot een verminderde veerkracht van het lichaam en slechter herstel. In het programma gaan we aan de slag om jouw vitaliteit te versterken met onderstaande zes elementen. 

Element 1. Ontspanning

Element 1. Ontspanning

Het verminderen van stress en het verbeteren van de stressbestendigheid is vaak de eerste stap naar een gezonder leven. Stress zorgt voor (hormonale) disbalansen in heel het lichaam. Door het verminderen van stress en het toepassen van slimme manieren van ontspanning blijf je in balans en energiek. 

Element 2. Voeding

Element 2. Voeding

Een gezond voedingspatroon zorgt voor een stabiele energie en voorziet je van belangrijke bouwstoffen, vitamines en mineralen. Het heeft als doel om de bloedsuikerspiegel te normaliseren, de spijsvertering te verbeteren, het immuunsysteem te versterken en de hormonale werking te verbeteren.

Element 3. Mindset

Element 3. Mindset

Van alle stressoren is de interne stress van gedachten en emoties waarschijnlijk de grootste bron. Gedachten bepalen voor een groot deel jouw emoties en gedrag, wat vervolgens weer het denken bepaald. Door het aannemen van een andere mindset verander je gedrag en resultaten, zonder te forceren. 

Element 4. Slaap

Element 4. Slaap

Slaap is essentieel om fysiek en mentaal te herstellen. Tijdens slaap wordt schade aan onze cellen en weefsels hersteld én worden afvalstoffen uit het lichaam en de hersenen afgevoerd. Een goede slaap zegt iets over je vermogen om te kunnen herstellen. 

Element 5. Actieve lifestyle

Element 5. Actieve lifestyle

Door lichamelijk actief te zijn, passend bij jouw niveau en conditie, versterk je jouw spieren, verbeter je de doorbloeding, verminder je ontsteking, verminder je stress en verhoog je de afgifte van gelukshormonen. Het is een vorm van hormesis, net zoals intermittend fasting of koud douchen.

Element 6. Passie

Element 6. Passie

Passie zorgt voor de afgifte van gelukshormonen én is een belangrijke buffer tegen stress. Het zorgt voor energie en een gevoel van geluk. In het programma word je uitgedaagd om na te denken over de zaken waar jij energie van krijgt, zowel in het werk als privé.

Een uniek programma

Het doel van dit programma is een sterk en gezond lichaam. Zodat je zonder zorgen en beperkingen de dingen kan doen die belangrijk voor je zijn. Daarvoor is het belangrijk dat jouw lichaam de input krijgt die het nodig heeft. En goed kan herstellen. Binnen het programma heeft iedereen zijn of haar eigen aandachtpunten en prioriteiten. De basis zijn de 6 elementen waarmee we klachten bij de bron aanpakken. 

We starten met een intakegesprek en bloedonderzoek om klachten en oorzaken helder te krijgen. In een latere fase wordt ook een biofeedbackmeting gedaan om inzicht te krijgen in jouw stress, herstel, slaap en fysieke activiteit. In 12 sessies begeleid ik jou stap voor stap naar de gewenste resultaten. Door onbehulpzame patronen te doorbreken en te vervangen door gezonde patronen kan snel resultaat worden bereikt.

Wie:
Mannen en vrouwen die de algemene vitaliteit willen versterken, vermoeidheid willen aanpakken of lichamellijke klachten willen verminderen

Wat:
12 coachingssessies verspreid over periode van 12-16 weken, aangevuld met bloedonderzoek, biofeedbackmeting en suppletieadvies

Kosten:
De kosten bedragen €2.500 (excl. BTW) voor het hele programma.

Resultaat:
Na het programma voel je je weer fit, sterk en vitaal.

Compleet

Compleet

Een compleet vitaliteitsprogramma voor maximaal resultaat.

Effectief

Effectief

Een effectieve methode met coaching, training en biofeedback (lees meer over Firstbeat Life).

Persoonlijk

Persoonlijk

Een programma op maat met persoonlijke begeleiding voor maximaal effect.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Stronkhorst op 06-28998241 of mail naar frank@natuurlijkgezondzeeland.nl

Aanmelden voor het programma kan via onderstaand formulier.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input