Vitaliteitsscan

De start voor een vitaal en energiek leven

 

Soms weten we niet waar we moeten beginnen om ons energiek en vitaal te voelen. Wellicht heb je al geprobeerd om stress te verminderen, wat vaker te sporten of minder te eten, maar had het niet het gewenste effect.

De vitaliteitsscan is bedoeld om meer rust en vertrouwen te geven in de oorzaak en aanpak. Met de vitaliteitsscan krijg je in 30 minuten inzicht in de elementen die jouw vitaliteit bepalen en zie je waar voor jou de meeste winst te behalen valt. De vitaliteitscheck is tijdelijk gratis (t.w.v. €60,-).

De vitaliteitsscan bestaat uit een online vragenlijst (10 minuten) en een persoonlijk gesprek (20 minuten) om de resultaten te bespreken. 

Vul hieronder je gegevens in om de scan aan te vragen.

 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Helder

Een heldere aanpak. Zonder ons te verliezen in details of versnipperde informatie. Met een vitaliteitsscan wordt vitaliteit zo helder en effectief mogelijk gemaakt.

Compleet

Centraal staan de elementen ontspanning, voeding, mindset, slaap, beweging en passie...al deze elementen beinvloeden de processen in ons lichaam en dus onze vitaliteit.

Persoonlijk

Als ervaren adviseur en vitaliteitscoach begeleid ik individuen en organisaties om snel resultaten te behalen. De inzichten van de vitaliteitsscan bespreken we tijdens een gesprek.