Vitaliteitsscan

Een snelle manier om helderheid te krijgen over de opties en wat het kan opleveren. Er is een vitaliteitsscan beschikbaar voor medewerkers en voor organisaties.

Helder

Een heldere aanpak. Zonder ons te verliezen in details of versnipperde informatie. Met een vitaliteitsscan wordt vitaliteit zo helder en effectief mogelijk gemaakt.

Compleet

Centraal staan de elementen ontspanning, voeding, mindset, slaap, beweging en passie...al deze elementen beinvloeden de processen in ons lichaam en dus onze vitaliteit.

Persoonlijk

Als ervaren adviseur en vitaliteitscoach begeleid ik individuen en organisaties om snel resultaten te behalen. De inzichten van de vitaliteitsscan bespreken we tijdens een gesprek. 

Vitaliteitsscan voor medewerkers

Soms weten we niet waar we moeten beginnen om ons energiek en vitaal te voelen. Wellicht heb je al geprobeerd om stress te verminderen, wat vaker te sporten of minder te eten, maar had het niet het gewenste effect.

De vitaliteitsscan is bedoeld om meer rust en vertrouwen te geven in de oorzaak en aanpak. Met de vitaliteitsscan krijg je in 30 minuten inzicht in de elementen die jouw vitaliteit bepalen en zie je waar voor jou de meeste winst te behalen valt. De kosten bedragen €25.

Vul hieronder je gegevens in.

Ik neem contact met je op om de vitaliteitsscan in te plannen.
 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Vitaliteitsscan voor organisaties

Als bedrijf kunt u een actieve rol pakken om de vitaliteit van uw medewerkers te versterken. Dat levert veel voordelen op voor uw bedrijf. Vitale medewerkers zijn gelukkiger, gemotiveerder, productiever en hebben minder kans op langdurig verzuim. Uw investering is al snel terugverdiend. 

Met een vitaliteitsscan voor bedrijven krijgt u in slechts één uur helder wat investeren in vitaliteit uw bedrijf kan opleveren. De kosten bedragen €200.

Vul hieronder uw gegevens in.

Ik neem contact met u op om de afspraak voor een vitaliteitsscan in te plannen.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input